مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 آبان 1403 ساعت 11:452024-11-19سياسي

 کتابخانه ها مراکز فرهنگی در روستاها محسوب می شوند


رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سواد کوه شمالی گفت: روشن نگه داشتن چراغ دانایی و آگاهی مردم روستاها، با توسعه و احیای کتابخانه های روستایی که تنها مرکز فرهنگی در روستاها هستند اتفاق خواهد افتاد.

- ایسنا/مازندران رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سواد کوه شمالی گفت: روشن نگه داشتن چراغ دانایی و آگاهی مردم روستاها، با توسعه و احیای کتابخانه های روستایی که تنها مرکز فرهنگی در روستاها هستند اتفاق خواهد افتاد.

نجمه روحی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اهمیت فرهنگ کتاب خوانی گفت: به مناسبت سی و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران و همزمان با گرامیداشت این رویداد مهم فرهنگی، اقدامات فرهنگی از جمله تقدیر فعالان فرهنگی در سوادکوه شمالی انجام شد.

وی افزود: روشن نگه داشتن چراغ دانایی و آگاهی مردم روستاها، با توسعه و احیای کتابخانه های روستایی که تنها مرکز فرهنگی در روستاها هستند اتفاق خواهد افتاد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سوادکوه شمالی گفت: با فراهم کردن زیر ساخت های اصلی و اساسی ترویج فرهنگ کتابخوانی در روستاها، مهاجرت معکوس صورت می گیرد و هرچه امکانات و تجهیزات فرهنگی در روستاها رونق داشته باشد، جمعیت ساکن در روستاها افزایش می یابد و جوانان با راه اندازی کسب و کارهای روستایی و مشاغل خانگی، تصمیم به تشکیل خانواده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

 کتابخانه ها مراکز فرهنگی در روستاها محسوب می شوند

 کتابخانه ها مراکز فرهنگی در روستاها محسوب می شوند